Някои пиянски симптоми

Някои пиянски симптоми

1. Симптом: Студени и влажни крака.
Причина: Държите чашата под неправилен ъгъл и питието ви изтича.
Решение: Внимателно придвижете чашата по такъв начин, че отвора да сочи нагоре.

2. Симптом: На стената срещу вас има прекалено много светлини.
Причина: Лежите на пода.
Решение: Позиционирайте тялото си така, че да образува ъгъл от 90 градуса спрямо пода.

3. Симптом: Подът изглежда разфокусиран.
Причина: Гледате през празна чаша.
Решение: Напълнете чашата с напитка по ваш избор.

4. Симптом: Подът се движи.
Причина: Изнасят ви.
Решение: Поне попитайте накъде ви влачат.


5. Симптом: Чувате ехо всеки път, когато някой проговори.
Причина: Лежите с ухо в празна чаша.
Решение: Дръжте се достойно, изправете се.

6. Симптом: Стаята се тресе, всички са облечени в бяло, а музиката непрекъснато се повтаря.
Причина: В линейка сте.
Решение: Не се движете. Оставете професионалистите да си свършат работата.

7. Симптом: Баща ви и всичките ви братя излеждат много необичайно.
Причина: В грешна къща сте.
Решение: Попитайте дали могат да ви упътят към вашата къща.

8. Симптом: Огромна светлина ви заслепява.
Причина: Спите на тротоара.
Решение: Приберете се. Кафето също помага.

🔥 Вицове + смешни картинки + настроение всеки ден → Vicove.eu

Microsoft81Адвокати 99Американски28Артисти169Бисери20Блондинки 239Борци239Военни216Габровски53Гадории102Герои от приказките87Гинеколози87Годеници96Грузинци34Деца262Деца, кво да ги праиш28Домашни75Дядо Коледа31Дядо Мраз29Евреи110Езици19Ергени42Животни274Животните в гората156Загадки84Иванчо и Марийка 231Извращения33Изневери277Индианци64Канибали 48Кое какво е?11Коледни35Компютърджийски196Комунистически132Крикор и Гарабед 45Купони17Ламята Спаска23Лекари240Ловци97Луди185Любими герои216Махмурлук39Мечо Пух37Митничари 43Младоженци165Монаси64Моряци66Мръсни222Муха в супата...19Наркомански107Национални312Началници137Нова година25Обратни125Овчари44Перник74Петър Стоянов9Пилоти89Пиянски288Подсъдими200Пожарникари.22Политически 319Полицаи231Поручик Ржевски103Президентски21Програмисти130Продавачи97Проститутки84Професионални369Радио Ереван183Разни65Разни303Расистки76Родители167Садо-мазо6Самозадоволяване63Свалки76Семейни407Сентенции31Сервитьори121Симеон II11Слаботелесни26Слонове51Содомия18Спортни92Старост - нерадост182Стилове66Страхотии28Студенти 234Сър Джон71Тостове12Тъпизми24Тъщи212Ужасии16Физиологични101Цигани105Чапай и Петка 113Червената шапчица40Черен хумор215Чукчи139Шерлок Холмс33Шотландци 74Шофьори213Щирлиц116

😂 Смях без край!